Dezmembrari Dambovita
Claunic Dezmembrari Dambovita - Claunic Dezmembrari Targoviste - Masini si Piese din Dezmembrari Auto

Piese second -hand pentru masini cu an de fabricatie de la 2006

Motoare, subansamble motor, echipamente de interior, cutii de viteza, sisteme de transmisie, elemente de caroserie (capota, usa, aripa, bara, parbriz, faruri, stopuri) si accesorii, toate pot fi gasite in parcul nostru de dezmembrari auto. Si chiar mai mult!

Garantie pentru piese

Va oferim serviciile noastre in mod profesionist: in conformitate cu legislatia in vigoare, beneficiati de garantie si documente de achizitie pentru piesele cumparate. Aveti, totodata, garantia returnarii pieselor.

Peste 1000 de masini dezmembrate

Pana in prezent au fost dezmembrate in parcul nostru modele diverse ale marcilor consacrate: Mercedes, Bmw, Volkswagen, Audi, Seat, Dacia, Skoda, Ford, Opel, Peugeot, Citroen, Mazda, Chrysler, Honda, Kia, Land Rover, Toyota, Fiat, Renault, Hyundai, Lancia, Dacia, Nissan, Volvo.
Claunic Dezmembrari Dambovita - O gama variata de masini si piese din dezmembrari auto
Claunic Dezmembrari Targoviste - O gama variata de masini si piese din dezmembrari auto

Livrare prin curier din depozitele din Targoviste si Brasov

Suntem in masura sa va oferim rapid piese de schimb second-hand pentru diverse brand-uri și modele de autovehicule din depozitele de dezmembrari pe care le avem in Targoviste si in Brasov.

Experienta de peste 17 ani in domeniul auto

Suntem o echipă tanara de profesionisti, cu experienta de peste 17 ani in domeniul auto. Va asteptam in depozitul nostru din judetul Dambovita, situat pe centura municipiului Targoviste, pe strada laminorului, nr.21D (vizavi de Spitalul Platforma).

Asiguram consultanta de specialitate

Indiferent ca v-ati gasit autoturismul cu o oglinda plecata la plimbare sau pentru când iese la pensie cutia de viteze sau daca vreti sa va satisfaceti mici mofturi (un scaun incalzit, un capac de roata) suntem aici sa va oferim cele mai potrivite piese auto pentru mașina dumneavoastra.

Claunic Dezmembrari Dambovita va ofera o gama variata de piese din dezmembrari!

Aici, la Claunic Dezmembrari Targoviste, gasiti toata gama de piese dezmembrari Renault, dezmembrari Volkswagen, dezmembrari Dacia, dezmembrari Skoda, dezmembrari Audi, precum si o multime de alte piese din dezmembrari auto.

Va asteptam cu mare drag!

 Telefon  Localizare  Email  Whatsapp  Inapoi sus