Strada Laminorului Nr. 21D, Targoviste, jud. Dambovita
0721 938 844

Despre noi

Piese second -hand pentru masini cu an de fabricatie de la 2006

Motoare, subansamble motor, echipamente de interior, cutii de viteza, sisteme de transmisie, elemente de caroserie (capota, usa, aripa, bara, parbriz, faruri, stopuri) si accesorii, toate pot fi gasite in parcul nostru de dezmembrari. Si chiar mai mult!

Garantie pentru piese

Va oferim serviciile noastre in mod profesionist: in conformitate cu legislatia in vigoare, beneficiati de garantie si documente de achizitie pentru piesele cumparate. Aveti, totodata, garantia returnarii pieselor.

Peste 1000 de masini dezmembrate

Pana in prezent au fost dezmembrate in parcul nostru modele diverse ale marcilor consacrate: Mercedes, Bmw, Volkswagen, Audi, Seat, Dacia, Skoda, Ford, Opel, Peugeot, Citroen, Mazda, Chrysler, Honda, Kia, Land Rover, Toyota, Fiat, Renault, Hyundai, Lancia, Dacia, Nissan, Volvo.

Livrare prin curier din depozitele din Targoviste si Brasov

Suntem in masura sa va oferim rapid piese de schimb second-hand pentru diverse brand-uri și modele de autovehicule din depozitele de dezmembrari pe care le avem in Targoviste si in Brasov.

Experienta de peste 17 ani in domeniul auto

Suntem o echipă tânără de profeșioniști, cu experiență de peste 17 ani în domeniul auto. Vă așteptăm în depozitul nostru din județul Dâmbovița, situat pe centura municipiului Targoviste, pe strada laminorului, nr.21D (vizavi de Spitalul Platforma).

Asiguram consultanță de specialitate

Indiferent ca v-ati gasit autoturismul cu o oglinda plecata la plimbare sau pentru când iese la pensie cutia de viteze sau daca vreti sa va satisfaceti mici mofturi (un scaun incalzit, un capac de roata) suntem aici sa va oferim cele mai potrivite piese auto pentru mașina dumneavoastră.
best

Evoluția noastră

 • 2005
 • 2006
 • 2007
 • 2008
 • 2009
 • 2010
 • 2011
 • 2012
 • 2013
 • 2014
 • 2015
 • 2016
 • 2017
 • 2018
 • 2019

Claunic - Afacerea unei echipe care a debutat cu vânzarea de piese din dezmembrări dar și piese noi din import. În acest an se dă în funcțiune depozitul din satul Lazuri- comuna Comișani având 3 angajați cu studii specifice profilului de activitate.

Claunic devine membru ANSDAR. Se extinde domeniul de activitate și este autorizat să colecteze și trateze vehicule scoase din uz, fiind singura firma autorizată din județul Dâmbovița.

Se desființează punctul de lucru din Lazuri și se ridică un depozit nou și mult mai mare pe DN 71 Sat Brătești (la 10km de municipiul Târgoviște) iar cifra de afaceri cunoaște o creștere spectaculoasă, în același timp numărul de angajați crește fiind cu calificări in domeniul auto.

Depozitul din Brătești se extinde atât prin creșterea numărului de autoturisme cât și prin extinderea suprafeței betonate destinate stocării autoturismelor.

Societatea reușește să obțină certificarea ISO 9001/2008 privind sistemul de management și calitatea pieselor obținute din dezmembrare precum și ISO 14001/2004 privind sistemul de management de mediu.

Certificarea ISO 9001/2008, 140001/2004, calificarea angajaților, a mecanicilor, cât și a personalului auxiliar, dotarea tehnică, numărul și gama largă de autoturisme au dus la creșterea parcului auto, la modernizarea și dotarea sa prin mărirea suprafeței betonate ajungându-se la suprafața de 8800 mp prin construirea unui nou spațiu pentru depozitarea componentelor, depozit care se extinde pe o suprafață de 240 mp.

Societatea achiziționează peste 350 de mașini dintre care cele mai multe cu ani de fabricație începând cu 2004, din toate mărcile precum și din categoria autoutilitarelor.

Imaginea firmei se schimbă radical, ridicându-se o clădire nouă cu dotări tehnice mult mai performante atât pentru clienți cât și pentru salariați. Tot în acest an se dă în funcțiune și service-ul auto, lucru care duce la creșterea considerabilă a cifrei de afaceri.

La începutul acestui an, la nivel național, se dă în folosință și un program de gestiune și identificare a pieselor destinate vânzării și anume www.dezmembraridambovita.ro

Se dă în funcțiune noul sediu de dezmembrări auto în Municipiul BRAȘOV.

Se aduc noi utilaje și aparatura pentru dezmembrarea în condiții cât mai bune a pieselor destinate vânzării. Pentru îmbunătățirea continuă a condițiilor de lucru și a calității pieselor comercializate societatea achiziționează aparatura specifică pentru curățarea pieselor și păstrării lor în condiții optime .

Firma cunoaște o transformare din punct de vedere a organizării activității și a personalului. Ne orientăm și spre achiziția de marfă intracomunitară.

Dezvoltarea activitatii a impus necesitatea construirii unei noi hale de depozitare.

Numarul masinilor dezmembrate a crescut rapid, stocul de piese devenind astfel tot mai variat.

Parcul se muta intr-un sediu nou, aflat in municipiul Targoviste si dedicat exclusiv activitatii de dezmembrari auto.

Autorizații, avize

Rar
Mediu
Politie
 • Ofertă de preț completă: piese noi originale, aftermarket și piese din dezmembrări.

CELE MAI NOI

Contactați-ne!

Strada Laminorului nr. 21D, Targoviste, jud. Dâmbovița
0721 938 844, 0759017760, 0759017761
contact@dezmembraridambovita.ro
Claunic Depozit Dezmembrari Dambovita