Calea Bucuresti - DN71, sat Bungetu, com. Vacaresti, jud. Dambovita
0721 938 844

Servicii     Complete

Angajați Profesioniști

Livrare Piese prin Curier Rapid

Depozit Târgoviște și Brașov

Dezmembrări Dâmbovița

Compania noastră îşi propune să ofere clienţilor săi în mod profesionist, o ofertă - de produse şi servicii - completă. Parcul nostru de dezmembrări auto - care face parte din cea mai mare rețea de distribuție piese din dezmembrări din România, având un depozit la Târgoviște și altul la Brașov - vă oferă piese auto din stoc și la comandă, pentru autovehicule germane, europene şi asiatice, pe care le expediem la nivel național prin curier rapid.

Stocul pe care vi-l propunem conţine elemente de caroserie (capote, uși, aripi), elemente de direcție noi, suspensie (amortizoare, articulații, bielete, bucși, brațe, arcuri), componente electrice (faruri, senzori, bujii), elemente de frânare noi, ambreiaj și alte accesorii auto.

Suntem o echipă tânără de profeșioniști, cu experiență de peste 10 ani în domeniul auto. Vă așteptăm în depozitul nostru din județul Dâmbovița, situat pe DN71 (Calea București), în satul Bungetu din comuna Văcărești, pentru a vă oferi consultanță de specialitate, service și cele mai potrivite piese auto pentru mașina dumneavoastră.

4347

Caroserii

6203

Electrice

4519

Piese motor

1738

Cutii de viteze

Comercializăm piese de la următoarele mărci:

  • Ofertă de preț completă: piese noi originale, aftermarket și piese din dezmembrări.

CELE MAI NOI

Contactați-ne!

Calea București - DN71, sat Bungetu, com. Văcărești, jud. Dâmbovița
0721 938 844, 0759017760, 0759017761
contact@dezmembraridambovita.ro
Claunic Depozit Dezmembrari Dambovita