Dezmembrari Dambovita
Claunic Dezmembrari Dambovita - O gama variata de masini si piese din dezmembrari auto

Peste 1000 de masini dezmembrate

Pana in prezent au fost dezmembrate in parcul nostru modele diverse ale marcilor consacrate: Mercedes, Bmw, Volkswagen, Audi, Seat, Dacia, Skoda, Ford, Opel, Peugeot, Citroen, Mazda, Chrysler, Honda, Kia, Land Rover, Toyota, Fiat, Renault, Hyundai, Lancia, Dacia, Nissan, Volvo.
La Claunic Dezmembrari Dambovita puteti gasi motoare, subansamble motor, echipamente de interior, cutii de viteza, sisteme de transmisie, elemente de caroserie (capota, usa, aripa, bara, parbriz, faruri, stopuri) si accesorii, o gama intreaga de piese din dezmembrari auto! Va asteptam cu mare drag!

Piese second-hand pentru masini cu an de fabricatie de la 2006

Experienta de peste 17 ani in domeniul auto
Suntem o echipa tanara de profesionisti, cu experienta de peste 17 ani in domeniul auto. Va asteptam in depozitul nostru din judetul Dambovita, situat pe centura municipiului Targoviste, pe strada laminorului, nr.21D (vizavi de Spitalul Platforma).
Asiguram consultanta de specialitate
Indiferent ca v-ati gasit autoturismul cu o oglinda plecata la plimbare sau pentru cand iese la pensie cutia de viteze sau daca vreti sa va satisfaceti mici mofturi (un scaun incalzit, un capac de roata), suntem aici sa va oferim cele mai potrivite piese auto pentru masina dumneavoastra.
Claunic Dezmembrari Targoviste - O gama variata de masini si piese din dezmembrari auto

Claunic Dezmembrari Dambovita va ofera o gama variata de piese din dezmembrari!

Aici, la Claunic Dezmembrari Targoviste, gasiti toata gama de piese dezmembrari Renault, dezmembrari Volkswagen, dezmembrari Dacia, dezmembrari Skoda, dezmembrari Audi, precum si o multime de alte piese din dezmembrari auto.

Va asteptam cu mare drag!

 Telefon  Localizare  Email  Whatsapp  Inapoi sus